Chocolat blanc, amandes et noix de coco

Chocolat blanc, amandes et noix de coco

4.9 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
900 g

Składniki

  • d'amandes décortiquées
    400 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de sucre vanillé
    1 c. à café
  • d'eau
    10 g
  • de noix de coco déshydratée et râpée
    150 g
  • de sucre glace (opcjonalnie)
    50 g
  • de chocolat de couverture blanc détaillé en morceaux
    200 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 523.3 kcal / 2189.5 kJ
Białko 11.9 g
Tłuszcz 40.1 g
Węglowodany 36.1 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Sód 26.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...