Chocolat blanc, amandes et noix de coco

Chocolat blanc, amandes et noix de coco

4.9 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
900 g

Składniki

  • 400 g d'amandes décortiquées
  • 80 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de sucre vanillé
  • 10 g d'eau
  • 150 g de noix de coco déshydratée et râpée
  • 50 g de sucre glace (opcjonalnie)
  • 200 g de chocolat de couverture blanc détaillé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 26.7 mg
Białko 11.9 g
Kalorie 2189.5 kJ / 523.3 kcal
Tłuszcz 40.1 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Węglowodany 36.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...