Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 g de blancs d'œufs
- 85 g de sucre en poudre
- 55 g d'eau
- 55 g de beurre doux, fondu
- ½ c. à café d'extrait naturel d'amande
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 85 g de farine de blé
- 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 26 mg
Alternatywne przepisy
Bonbons en gelée au citron et gingembre
1h 30min
Cristallisation du chocolat
15min
New York roll au chocolat
1h 30min
Amandes sucrées à la cannelle
25 min
Chocolats de Pâques
15min
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3h 40min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1h 50 min
Pâte à tartiner choco-noisette
25 min
Muffins anglais
4 Std. 10 Min
Donuts sushi
50min
Glace dulce de leche
12h 20min
Cuillère à café de chocolat
3h 25 min.