Urządzenia i Akcesoria
Tajarin al tartufo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
Tajarin
-
300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
3 uova
-
1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
-
80 g di burro a pezzi
-
tartufo fresco a scaglie, a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
256.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1925.3 kJ /
460.3 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
58.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bagna cauda
35 min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 min
Sformatini ai porri
55 min
Maionese ai peperoni
15 min
Sformatini patate e porri
55 min
Tordelli lucchesi
2 godz. 30 min
Focaccia
6 godz.
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 godz.
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 godz.
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Sgabei
3 godz.