Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato

Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato

1.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 pere Williams (700 g circa) intere, sbucciate
  • 700 g di acqua
  • 300 g di Rum al cocco
  • 20 g di cocco disidratato grattugiato
  • 100 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 100 g di latte intero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 24.5 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 1815 kJ / 433.8 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 42.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...