Urządzenia i Akcesoria
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
4 pere Williams (700 g circa) intere, sbucciate
-
700 g di acqua
-
300 g di Rum al cocco
-
20 g di cocco disidratato grattugiato
-
100 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
100 g di latte intero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
24.5 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
1815 kJ /
433.8 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
42.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cottura Lenta
33 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3 Std. 30 Min
Crauti e würstel
35 Min
Crauti
96 Std.
Pere insaporite (400 g)
15 Min
Pere insaporite (200 g)
15 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Melanzane al miso sottovuoto
2 Std. 45 Min
Sciroppo di lavanda
1 Std. 30 Min
Sciroppo di mele
3 Std. 30 Min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2 Std. 30 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Zabaione (TM6)
15 Min