Pere al vino rosso a Cottura Lenta

4.8 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 750 g di vino rosso
  • 100 g di vino Porto
    100 g di acqua
  • 250 g di acqua
  • 350 g di zucchero
  • 2 stecche di cannella
  • 2 bacche di anice stellato
  • 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
  • 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 12 mg
Białko 2 g
Kalorie 2645 kJ / 631 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 116 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...