Urządzenia i Akcesoria
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
25 pieces
Składniki
-
red onion½
-
fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )30 g
-
garlic cloves4
-
beef mince broken into pieces500 g
-
roasted pine nuts75 g
-
eggs2
-
dried currants100 g
-
kecap manis35 g
-
paprika1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
216.5 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
442.8 kJ /
105.8 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional sausage rolls
50 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Curried sausages
40 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min