Urządzenia i Akcesoria
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
25 pieces
Składniki
-
red onion½
-
fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )30 g
-
garlic cloves4
-
beef mince broken into pieces500 g
-
roasted pine nuts75 g
-
eggs2
-
dried currants100 g
-
kecap manis35 g
-
paprika1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
216.5 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
442.8 kJ /
105.8 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Curried sausages
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Filo chicken pie
45 min