Urządzenia i Akcesoria
Marinated peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange)700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Mystery Soup
55 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Sautéing Turkey Cubes
Brak ocen
Basic bread dough
5 min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Egg white omelette
35 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min