Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
egg1
-
mustard1 tsp
-
ketchup20 g
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
chilli powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
fresh coriander10 g
-
Chinese cabbage cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
red radishes80 g
-
smoked salmon cut in strips300 g
-
baguette loaves2
-
hazelnuts (opcjonalnie) chopped, for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1239.4 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Brak ocen
PaNOma Mocktail
45 min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 godz. 15 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Bread stew with tomato and onion
Brak ocen
Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches
19 godz. 15 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 godz. 45 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Tamales Oaxaqueños
2 godz. 40 min