Pain plat aux pommes de terre et au romarin (TM6)

Pain plat aux pommes de terre et au romarin (TM6)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de pommes de terre (2-3 petites et taille adaptée pour la grande goulotte)
    200 g
  • d'eau et un peu pour couvrir les pommes de terre
    200 g
  • de vinaigre blanc
    1 c. à soupe
  • de gruyère coupé en morceaux
    70 g
  • gousses d'ail
    2
  • romarin frais feuilles seulement
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de farine tout usage et un peu pour le plan de travail
    350 g
  • de sel
    ½ c. à thé
  • de sel de mer
    ½ - 1 c. à thé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 543 kcal / 2273 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 776 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...