Sirop de vin chaud

Sirop de vin chaud

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
1 bouteille

Składniki

  • 3 - 5 oranges zeste et jus
  • 2 citrons jaunes zeste et jus
  • 4 bâtons de cannelle
  • 2 grains d'anis étoilé
  • 1 c. à café de clous de girofle
  • 1 c. à soupe de poivre de la Jamaïque moulu
  • 1 c. à soupe de graines de coriandre
  • 600 g de sucre de canne
  • 100 g de vin rouge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bouteille

Sód 28.3 mg
Białko 8.1 g
Kalorie 11282.2 kJ / 2696.5 kcal
Tłuszcz 3.3 g
Błonnik 25.4 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 693.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...