
Urządzenia i Akcesoria
Nids de pommes de terre à la crème fraîche et au saumon fumé
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
16 portions
Składniki
-
d'eau600 g
-
de pommes de terre à chair ferme pelées, en morceaux (3-4 cm)800 g
-
d'huile d'olive pour graisser4 c. à soupe
-
de sel1 c. à café
-
de poivre noir moulu½ c. à café
-
de crème fraîche, min 30% M.G.200 g
-
de saumon fumé en lanières (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
de caviar noir50 g
-
de micro-pousses10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
108.4 kcal /
453.7 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
244.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buffet festif
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks