Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1020 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 250 g de sucre
- 30 g de miel
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 4477 kJ / 1048 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 267 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 102 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau au caramel
3 Std. 50 Min
Rouleaux aux noisettes
20 min
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil (TM6)
45 min
Meal Prep - Oeufs | Pain complet à l'épeautre, tartinade d'oeuf à l'avocat, jus de légumes
Brak ocen
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Caramel de base
25 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Glace à la vanille
12h
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Brak ocen
Glace au caramel salé
14h
Tranche marbrée chocolat-orange
2h 40min
Couronne briochée aux cerises et épices
2 godz. 20 min