Urządzenia i Akcesoria
Poudre de caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
200 g
Składniki
-
1020 g d'eau
-
1 c. à café jus de citron
-
250 g de sucre
-
30 g de miel
-
1 c. à soupe de vinaigre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
102 mg
Białko
0 g
Kalorie
4477 kJ /
1048 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
267 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson du sucre
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sel citronné aux herbes
1 godz.
Vin chaud
15 min
Sauce caramel vanille bourbon
40 min
Biscottes d’épeautre
6 godz.
Toffes (bonbons au caramel)
2 godz.
Toffees au caramel
2 godz.
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Biscuits au beurre
50 min
Mendiants au chocolat
40 min
Délice aux amandes
1 godz.
Biscuits croquants
1 godz. 30 min
Pâte à tartiner au citron
1 godz.