Wersje kompatybilne
Rochers aux amandes et à la stévia sans sucre ajouté
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'amandes blanchies, non salées
- ½ c. à café de stévia en poudre (voir conseil)
- 2 oeufs
- 85 g de banane (± 1 banane)
- 60 g de beurre demi-sel
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- du zeste de citron jaune, non traité
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 537 kJ / 130 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain au potiron
1 Std. 45 Min
Meal Prep - Epinards | Pull-apart bread aux épinards et skyr, smoothie aux fruits et mini cheesecakes en bocaux
Brak ocen
Toasts de viande hachée à la mexicaine
1h 10 min
Rochers à la banane
15min
Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon
3j 50 menit
Galette des rois aux poires et aux raisins
1h 50min
Biscuits aux amandes
1j
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
1 godz. 35 min
Pain aux cinq graines
50 menit
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45 Min
Cheesecake noix de coco-caramel
3 Std. 40 Min