Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g oignon frit déshydraté
- 180 g de sucre en poudre
- 120 g de sel
- 90 g de paprika fort en poudre
- 90 g de paprika doux en poudre
-
50
g d'ail semoule
lub 50 g d'ail en poudre - 2 c. à café bombée de paprika fumé, moulu
- 1 c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café bombée de cumin en poudre
- 1 c. à café de poivre de Cayenne moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1417 kJ / 339 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 14.6 g
- Sód
- 9389 mg
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Expérience culinaire
2h
ATELIER menu 2
1 Std.
Clafoutis aux prunes (TM6)
1 Std. 15 Min
Épices pour BBQ
5 Min
Sirop de thé glacé
30min
Sel aux herbes
5 Min
Amandes sucrées à la cannelle
25 Min
Pain plissé margherita
3h 15min
Toffees aux amandes
1h 45min