
Urządzenia i Akcesoria
Côtes de veau à la provençale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de gruyère coupé en morceaux70 g
-
gousse d'ail1
-
de courgettes coupées en dés400 g
-
de tomates coupées en dés400 g
-
d'olives dénoyautées200 g
-
d'huile30 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
-
de beurre10 g
-
côtes de veau4
-
de mie de pain coupée en petits dés50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
442.7 kcal /
1852 kJ
Białko
27.8 g
Tłuszcz
30.1 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Sód
734 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mets et vins
20 Przepisów
Francja
Francja