Côtes de veau à la provençale

Côtes de veau à la provençale

3.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de gruyère coupé en morceaux
    70 g
  • gousse d'ail
    1
  • de courgettes coupées en dés
    400 g
  • de tomates coupées en dés
    400 g
  • d'olives dénoyautées
    200 g
  • d'huile
    30 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de beurre
    10 g
  • côtes de veau
    4
  • de mie de pain coupée en petits dés
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 442.7 kcal / 1852 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 30.1 g
Węglowodany 16.5 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Sód 734 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...