
Urządzenia i Akcesoria
Tarte au magret fumé
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 parts
Składniki
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
œufs2
-
de sel2 pincées
-
de poivre blanc moulu2 pincées
-
pâte feuilletée maison1
-
de confit d'oignons maison (voir "Conseil(s)")2 c. à soupe
-
magret de canard fumé coupé en cubes1
-
de noix grossièrement concassées80 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
929.8 kcal /
3856.7 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
75.7 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
39.5 g
Sód
1757.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja