Rôti de porc aux poires
TM6

Rôti de porc aux poires

4.5 (21 ocen)

Składniki

  • 60 g de carotte
  • 60 g d'oignon
  • 10 g de gingembre frais
  • 25 g d'huile
  • 700 g de rôti de porc, dans le filet
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 2 poires, épluchées et coupées en deux dans la longueur
  • 10 g de beurre
  • 10 g de moutarde
  • 30 g de crème liquide 35% m.g.

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1720.8 kJ / 413 kcal
Białko
40.5 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
24.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
2 g
Sód
410.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy