
Urządzenia i Akcesoria
Rôti de porc aux poires
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
de carotte60 g
-
d'oignon60 g
-
de gingembre frais10 g
-
d'huile25 g
-
de rôti de porc, dans le filet700 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
-
d'eau500 g
-
poires épluchées et coupées en deux dans la longueur2
-
de beurre10 g
-
de moutarde10 g
-
de crème liquide 35% m.g.30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
413 kcal /
1720.8 kJ
Białko
40.5 g
Tłuszcz
24.3 g
Węglowodany
7.8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
410.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mets et vins
20 Przepisów
Francja
Francja