Urządzenia i Akcesoria
Potato Cup Frittata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
cheddar cheese cut in cubes (3 cm x 3 cm)100 g
-
Russet potatoes peeled, cut in quarters700 g
-
cooking oil for greasing4 tbsp
-
all purpose flour1 tbsp
-
salt1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
capsicums deseeded, diced (0.5cm x 0.5cm)60 g
-
onions diced (0.5cm x 0.5cm)60 g
-
streaky bacon, cured, cut in small pieces (0.5 cm x 0.5 cm)smoked turkey breast60 g
-
eggs5
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
-
cream60 g
-
milk50 g
-
sugar1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
338 mg
Białko
8 g
Kalorie
832 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celery leaf gremolata
5 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Brak ocen
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Spiralized Carrot Pickles
Brak ocen
Peach and custard cream muffins
50 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Potato Cup Frittata
1 godz.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min