Potato Cup Frittata
TM6 TM5

Potato Cup Frittata

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 g cheddar cheese, cut in cubes (3 cm x 3 cm)
  • 700 g Russet potatoes, peeled, cut in quarters
  • 4 tbsp cooking oil, for greasing
  • 1 tbsp all purpose flour
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper powder
  • 60 g capsicums, deseeded, diced (0.5cm x 0.5cm)
  • 60 g onions, diced (0.5cm x 0.5cm)
  • 60 g smoked turkey breast
    lub streaky bacon, cured, cut in small pieces (0.5 cm x 0.5 cm)
  • 5 eggs
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch white pepper powder
  • 60 g cream
  • 50 g milk
  • 1 tsp sugar

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
832 kJ / 199 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
1 g
Sód
338 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy