Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
1 litre
Składniki
-
green cabbage (approx.1 cabbage) cored, cut into wedges that fit through feeder tube600 - 700 g
-
water divided700 g
-
sea salt24 g
-
caraway seeds2 tsp
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 litre
Sód
8480.2 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
109 kJ /
26.1 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Mash
25 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2 godz.
Five seed bread
1 godz. 50 min
Fermented Onions (with Cutter)
72 godz. 30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Breakfast burritos
45 min
Brown rice
50 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.