Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
1 litre
Składniki
-
green cabbage (approx.1 cabbage) cored, cut into wedges that fit through feeder tube600 - 700 g
-
water divided700 g
-
sea salt24 g
-
caraway seeds2 tsp
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 litre
Sód
8480.2 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
109 kJ /
26.1 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM Basics - Condiments
6 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Sauerkraut
96 godz.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min