Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Style Noodle Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends removed250 g
-
carrots ends removed250 g
-
red onions halved vertically120 g
-
Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder400 g
-
spring onions dark green part and ends removed4
-
rice vermicelli350 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only9 sprigs
-
fresh red chilli to taste¼ - ½
-
fish sauce5 tsp
-
water80 g
-
rice vinegar100 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh beansprouts100 g
-
mint, fresh leaves only2 sprigs
-
roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
869.2 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1984.6 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
99.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Beef Satay with Rainbow Noodles
1 godz. 30 min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 godz.
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Carrot top pesto
15 min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 godz. 15 min