
Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Style Noodle Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends removed250 g
-
carrots ends removed250 g
-
red onions halved vertically120 g
-
Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder400 g
-
spring onions dark green part and ends removed4
-
rice vermicelli350 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only9 sprigs
-
fresh red chilli to taste¼ - ½
-
fish sauce5 tsp
-
water80 g
-
rice vinegar100 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh beansprouts100 g
-
mint, fresh leaves only2 sprigs
-
roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
869.2 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1984.6 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
99.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Bern-style Rösti
40 min
Fajita Seasoning
5 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Leftover Poultry Pho
2 godz. 15 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
One whole cauliflower
45 min
Miso Marinade
10 min
Creamy miso mushroom udon
45 min