Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Style Noodle Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends removed250 g
-
carrots ends removed250 g
-
red onions halved vertically120 g
-
Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder400 g
-
spring onions dark green part and ends removed4
-
rice vermicelli350 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only9 sprigs
-
fresh red chilli to taste¼ - ½
-
fish sauce5 tsp
-
water80 g
-
rice vinegar100 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh beansprouts100 g
-
mint, fresh leaves only2 sprigs
-
roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
869.2 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1984.6 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
99.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Pate
Brak ocen
Mushroom Fettuccini
40 min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Smoky Paprika Rub
5 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Vegetarian Summer Rolls
1 godz.
Vegetarian Pizza
Brak ocen
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Ancho chilli bean bowl
1 godz.