Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lamb meatballs
- oil for greasing
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, cut into quarters
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh mint, leaves only
- 10 sprigs fresh coriander, roughly cut
- 1 tsp Arabian spice mix
- 2 tsp ground sumac
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- 500 g lamb mince
Steamed meatballs, spicy tomato rice and sauce
- 250 g basmati rice
- 2 tsp coriander seeds
- 3 garlic cloves
- 200 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 2 fresh green chillies, cut into halves and deseeded
- 900 g ripe tomatoes, cut into quarters
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 300 g water
- 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 5 sprigs fresh coriander, finely choppped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2715 kJ / 649 kcal
- Białko
- 34.5 g
- Węglowodany
- 70.2 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
Alternatywne przepisy
Tikka Paste
1h
Frozen Yoghurt Bark
Brak ocen
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1h
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Arabian spice mix
5min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Chicken in yoghurt
30min
Chicken and bacon casserole
1 Std. 10 Min
Chicken tagine with honey and prunes
40min
Fish curry
35min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40min