Urządzenia i Akcesoria
Peach and cardamom pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
raw sugar130 g
-
unsalted butter chilled, cut into small pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
egg1
-
ground cardamom1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water20 g
Peach filling
-
shelled pistachios unsalted (see Tips)40 g
-
canned peaches 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)2400 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
rum (optional)2 tbsp
-
vanilla bean extract1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
plain flour to dust
-
egg yolk beaten, to brush
-
raw sugar to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68.6 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
2654.9 kJ /
634.5 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
99.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic cheesecake
10 godz.
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Pasta alla Vodka
15 min
Date and nut balls
20 min
Hazelnut banana bread
1 godz. 15 min
Buttermilk corn cakes
25 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min