Urządzenia i Akcesoria
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Kiwi coulis
-
kiwifruit (approx. 120 g), peeled2
-
caster sugar30 g
-
lemon juice½ tsp
Semi-freddo
-
eggs separated2
-
caster sugar50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.5 mg
Białko
4 g
Kalorie
1084 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Spiced red wine pears
45 min
Yoghurt dressing
10 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Milk jellies with poached stone fruit
5 godz.
Cheesy biscuits
1 godz. 25 min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Herbed lavosh
55 min