Urządzenia i Akcesoria
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
920 g
Składniki
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 920 g
Sód
8478.5 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
140.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Blue cheese celeriac wonton cups
Brak ocen
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Chocolate lava pudding
40 min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Jaffa muffin
40 min