Urządzenia i Akcesoria
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
920 g
Składniki
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 920 g
Sód
8478.5 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
140.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White chocolate and tropical trifle
1 godz. 45 min
Salsa verde
5 min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Spiralized tortilla
Brak ocen
Garlic and sage mash
30 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
All-Purpose Meat Rub
5 min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 godz. 35 min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min