Urządzenia i Akcesoria
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
920 g
Składniki
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 920 g
Sód
8478.5 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
140.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Honey Mustard Salmon en Papillote
40 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
Quince tart
1 godz. 10 min
Frangipane and apricot muffins
35 min
Ranch Dressing
2 godz. 15 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Chile con queso cob loaf
40 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min