Urządzenia i Akcesoria
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Blueberry Jam
45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 godz. 25 min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Inverted Sugar
4 godz. 20 min
All-Purpose Meat Rub
5 min
Herb and garlic dip
10 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Berry Liqueur
25 min
Quick strawberry dessert
5 min