Urządzenia i Akcesoria
Ciabatta olive sticks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
16 portions
Składniki
-
lemon peel only, no white pith1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
water550 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
olive oil plus extra to grease45 g
-
baker's flour plus extra to dust750 g
-
sea salt2 tsp
-
pitted Kalamata olives (see Tips)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.9 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
888.2 kJ /
212.3 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 godz. 10 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Homemade toasted muesli
30 min
Elly Berryman's plum shortcake
1 godz.
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min
Party pretzel bites
1 godz. 20 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min