Urządzenia i Akcesoria
Ciabatta olive sticks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
16 portions
Składniki
-
lemon peel only, no white pith1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
water550 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
olive oil plus extra to grease45 g
-
baker's flour plus extra to dust750 g
-
sea salt2 tsp
-
pitted Kalamata olives (see Tips)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.9 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
888.2 kJ /
212.3 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Amaretto biscuits
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Baklava
3 godz. 45 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Turkish Flatbreads
2 godz. 10 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min