Urządzenia i Akcesoria
Mini Classic Polish "torts"
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
eggs4
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
sea salt2 pinches
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water70 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced300 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese (see Tips)250 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
icing sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries extra of choice to decorate
-
fresh mint leaves only to decorate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1730.8 mg
Białko
63 g
Kalorie
16850.2 kJ /
4027.3 kcal
Tłuszcz
223.1 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
123.8 g
Węglowodany
463.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25 min
Chocolate Drizzled Apple Spirals
Brak ocen
Peach and custard cream muffins
50 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Focaccia
3 godz.
Spaghetti Muffins
55 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min