Urządzenia i Akcesoria
Poppy seed strudel
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
30 portions
Składniki
Dough
-
butter cut into cubes (3-4 cm)150 g
-
full cream milk180 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast50 g
-
white sugar120 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
egg yolks (reserve whites for filling)6
-
sea salt½ tsp
-
rum1 ½ tbsp
Poppy seed filling
-
poppy seeds420 g
-
boiling water for soaking1000 g
-
almonds50 g
-
walnuts50 g
-
white sugar150 g
-
honey50 g
-
sultanas100 g
-
butter30 g
-
full cream milk150 g
-
mixed peel40 g
-
natural almond extract1 ½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
orange zest only, no white pith, finely grated½
-
orange juice20 g
-
rum (opcjonalnie)2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
egg whites6
Glaze
-
icing sugar180 g
-
orange juice20 - 40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.1 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1249.3 kJ /
297.4 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach and plum upside-down cake
50 min
Sauerkraut soup
50 min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 godz. 30 min
Apple crumble meringue slice
2 godz. 45 min
Honey cake
49 godz. 30 min
Davidson plum cheesecake slice
2 godz. 45 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Poppy seed torte
5 godz.
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Ukrainian borscht
35 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min