Urządzenia i Akcesoria
Refried Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Pinto Beans
-
pinto beans, dried450 g
-
water to soak
-
onions in pieces115 g
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 bay leaf, driedbay leaf, fresh (opcjonalnie)1
-
vegetable stock1400 g
Refried Beans
-
white onion cut into pieces1
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
vegetable oil15 g
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
957.9 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3544.7 kJ /
847.2 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
36.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
148.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cinco de Mayo
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2 godz. 30 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Brak ocen
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Basic Quinoa
35 min
Quick Refried Beans
20 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min