Urządzenia i Akcesoria
Refried Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Pinto Beans
-
pinto beans, dried450 g
-
water to soak
-
onions in pieces115 g
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 bay leaf, driedbay leaf, fresh (opcjonalnie)1
-
vegetable stock1400 g
Refried Beans
-
white onion cut into pieces1
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
vegetable oil15 g
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
957.9 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3544.7 kJ /
847.2 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
36.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
148.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cinco de Mayo
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Pico De Gallo
15 min
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5 min
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min