Beer Can Burger with Beer Mushrooms
TM6

Beer Can Burger with Beer Mushrooms

5.0 (2 oceny)

Składniki

Beer Can Burgers

  • 115 g onions, cut into pieces
  • 680 g lean ground beef (90% lean) (see Tip)
  • 60 g panko breadcrumbs
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 large egg
  • 60 g brown ale
  • 6 slices thick cut bacon

Beer Mushrooms

  • 45 g water
  • 285 g cremini mushrooms, sliced
  • 30 g unsalted butter, cold, in one cube
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 170 g brown ale
  • 85 g liquid beef stock
  • 15 g soy sauce
  • 1 ½ tsp Worcestershire sauce

Baking

  • 6 slices provolone (Italian cheese)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2347.9 kJ / 561.2 kcal
Białko
37.9 g
Węglowodany
13.8 g
Tłuszcz
37.8 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Błonnik
1 g
Sód
1081.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy