Urządzenia i Akcesoria
Jersey Beef
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves divided15
-
yellow mustard2 tbsp
-
Worcestershire sauce divided2 ½ oz
-
ground black pepper divided1 ½ tsp
-
sirloin steaks (16 oz each and 2½ thick)2
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces12 oz
-
Madeira wine (see Variation)1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
4 slices sourdough, sliced and toastedwhite bread sliced and toasted4 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
796.7 mg
Białko
38.9 g
Kalorie
4627.6 kJ /
1106 kcal
Tłuszcz
94.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
53.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Marry Me Chicken
40 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 Std. 15 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 Std.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.