Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 garlic cloves, divided
- 2 tbsp yellow mustard
- 2 ½ oz Worcestershire sauce, divided
- 1 ½ tsp ground black pepper, divided
- 2 sirloin steaks, (16 oz each and 2½ thick)
- 1 tbsp canola oil
- 12 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz Madeira wine, (see Variation)
- ½ tsp salt
-
4
slices white bread, sliced and toasted
lub 4 slices sourdough, sliced and toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4627.6 kJ / 1106 kcal
- Białko
- 38.9 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 94.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 53.9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 796.7 mg
Alternatywne przepisy
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Low Carb Cranberry Sauce
20 Min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Spam
1 Std. 15 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h