Urządzenia i Akcesoria
Jersey Beef
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves divided15
-
yellow mustard2 tbsp
-
Worcestershire sauce divided2 ½ oz
-
ground black pepper divided1 ½ tsp
-
sirloin steaks (16 oz each and 2½ thick)2
-
canola oil1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces12 oz
-
Madeira wine (see Variation)1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
4 slices sourdough, sliced and toastedwhite bread sliced and toasted4 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
796.7 mg
Białko
38.9 g
Kalorie
4627.6 kJ /
1106 kcal
Tłuszcz
94.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
53.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Honey BBQ Chicken
1 godz. 25 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Cajun Chicken Gumbo
1 godz. 45 min
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Philly Cheesesteak
50 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min