
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 garlic cloves divided
- 2 tbsp yellow mustard
- 2 ½ oz Worcestershire sauce divided
- 1 ½ tsp ground black pepper divided
- 2 sirloin steaks (16 oz each and 2½ thick)
- 1 tbsp canola oil
- 12 oz unsalted butter cut into pieces
- 1 ½ oz Madeira wine (see Variation)
- ½ tsp salt
-
4
slices white bread sliced and toasted
lub 4 slices sourdough sliced and toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1106 kcal / 4627.6 kJ
- Białko
- 38.9 g
- Tłuszcz
- 94.6 g
- Węglowodany
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 53.9 g
- Sód
- 796.7 mg