Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 64 oz pork shoulder (approx. 1 roast 4 lb)
- 20 garlic cloves
- 2 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp cumin seeds
- 12 oz orange juice
- 6 oz lemon juice
- 8 oz extra virgin olive oil
Yeast Starter
- 4 oz water
- 2 ½ oz bread flour
- ½ tsp active dry yeast
Bread
- 6 oz water, plus extra to brush or spray
- 2 tsp sugar
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 1 ½ oz lard, plus extra to grease
- 15 oz bread flour, divided
- 2 tsp salt
Assembly
- 2 - 3 oz butter, melted, divided, to grill and brush
- 8 slices deli ham, smoked
- yellow mustard, to serve
- 8 slices Swiss cheese
- 8 oz dill pickles (approx. 2), thinly sliced, lengthwise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 11132.5 kJ / 2660.7 kcal
- Białko
- 127.4 g
- Węglowodany
- 121.5 g
- Tłuszcz
- 183.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 61.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 4168.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Texas Caviar
15min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Beef Barbacoa
2h
Chicken and Avocado Arepas
1h
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min
Chicken Enfrijoladas
50min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min