Urządzenia i Akcesoria
Pieczona ryba z śródziemnomorskim sosem (TM5)
Składniki
-
300 g filetów z ryby o białym mięsie np. dorsz, halibut, bez skóry i ości, o wysokości 2-3 cm
-
100 g cebuli przekrojonej pionowo na pół
-
280 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 4-5 kawałków
-
1 ząbek czosnku
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
5 g liści kolendry, świeżych
-
½ łyżki liści tymianku, świeżych
-
skórkę z cytryny ½ szt., ekologicznej, bez białych błonek, pokrojona na kawałki
-
30 g oliwy z oliwek
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roladka z kurczaka i frytki z marchewki
1 godz.
Pieczone piersi z kurczaka w pięciu smakach z ryżem i warzywami
1 godz. 20 min
Warzywna potrawka z kurczakiem i surówka brokułowa; Budyń z owoców jagodowych
1 godz. 10 min
Pieczona ryba z śródziemnomorskim sosem (TM6, TM7)
45 min
Brazylijska surówka z burakami i marchewką (TM5)
20 min
Kurczak pod pierzynką z marchewki i pora; Młode ziemniaki; Surówka z kalarepy i rzodkiewki
45 min
Orientalny gulasz z kurczaka; Kasza bulgur z zielonymi warzywami
35 min
Szybki ryż à la paella, sałatka pipirrana; Mus z białej czekolady i sos owocowy
1 godz.
Kurczak na Varomie; Purée ziemniaczane, surówka z marchewki i selera; Ciasto z kruszonki owsianej z owocami
1 godz. 40 min
Pstrągi z warzywami i sosem holenderskim
40 min
Kotleciki rybne z ryżem i kapustą pak choi
45 min
Ryby z ryżem z warzywami
50 min