
Urządzenia i Akcesoria
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 doses
Składniki
-
lombos de perca1000 g
-
sal1 c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
tomilho1 pitada de
-
água1200 g
-
azeite40 g
-
arroz250 g
-
cenoura cortada em cubos pequenos50 g
-
laranja só a raspa1
-
limas só a raspa2
-
limão (raspa e sumo)1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
547.5 kcal /
2290.8 kJ
Białko
43.2 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
60.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
1321.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Junho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia