Urządzenia i Akcesoria
Plum brioche buns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 pieces
Składniki
Crumble
-
baker's flour50 g
-
white sugar50 g
-
unsalted butter40 g
Brioche
-
milk250 g
-
white sugar100 g
-
dried instant yeast10 g
-
baker's flour plus extra to dust520 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs separated2
-
unsalted butter cut into pieces, softened80 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
27.6 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1048.2 kJ /
250.5 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Sunflower Butter
25 min
Quince tart
1 godz. 10 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min