Urządzenia i Akcesoria
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.2 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
20 min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Cullen Skink
45 min
Cauliflower Mash
25 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Spicy tomato salsa (dakkous)
15 min
Basil Pesto
10 min
Hummus
5 min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min