Urządzenia i Akcesoria
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.2 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Creamy Feta Dip
5 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Cauliflower Mash
25 min
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Pea and Mint Soup
20 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min