Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)

Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)

4.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube
    500 g
Mayonnaise
  • grapeseed oil
    120 g
  • egg yolk
    1
  • mustard
    1 tsp
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • red wine vinegar
    15 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 184.2 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 1381.3 kJ / 330.1 kcal
Tłuszcz 31.3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...