Urządzenia i Akcesoria
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fennel halved or quartered to fit in feeder200 g
-
leek white part only200 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 Tbsp
-
soft goat's cheese100 g
-
medium eggs2
-
ricotta cheese100 g
-
quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)375 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612 mg
Białko
12 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Broccoli
25 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 Std.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 Min
Grated Carrot Salad
10 Min
Salted Herbs
15 Min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 Min
Tomato Soup
40 Min
Onion Pie
2 Std.
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 Min