
Urządzenia i Akcesoria
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fennel halved or quartered to fit in feeder200 g
-
leek white part only200 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 Tbsp
-
soft goat's cheese100 g
-
medium eggs2
-
ricotta cheese100 g
-
puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)375 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
411 kcal /
1719 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
612 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12hod. 45min
White Bean and Feta Dip
5min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Sweet Cucumber Pickles
48hod. 20min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20min
Fennel Apple Salad
20min
Rosemary and Sea Salt Bread
1hod. 55min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Smoked Salmon Pâté
5min