Urządzenia i Akcesoria
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fennel halved or quartered to fit in feeder200 g
-
leek white part only200 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 Tbsp
-
soft goat's cheese100 g
-
medium eggs2
-
ricotta cheese100 g
-
quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)375 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612 mg
Białko
12 g
Kalorie
1719 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Spiced Apple Pie
2 godz.
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Fennel Apple Salad
20 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min