Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Spicy Pickled Carrots
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 jars
Składniki
-
carrots ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
caster sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chillies sliced3
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill cut in pieces, to taste12 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
114.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
954.4 kJ /
228.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 min
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Spiced Apple Pie
2 godz.
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Orange and Pear Pavlova
5 godz.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min