Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian cassoulet with pulses
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
celery stalk cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)80 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for garnishing40 g
-
canned lentils rinsed and drained or 250 dried lentils, boiled (see Tip)250 g
-
250 g haricot beans, dried, boiled (see Tip)haricot beans, canned rinsed and drained250 g
-
water600 g
-
tomato purée (concentrated)20 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
croutons (opcjonalnie)
-
balsamic vinegar (opcjonalnie) for seasoning
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
364 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
1011.5 kJ /
241.8 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Mayonnaise
5 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 godz.
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Sernik rosa slice
3 godz. 15 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Gratin dauphinois
50 min