
Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian cassoulet with pulses
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
celery stalk cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)80 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for garnishing40 g
-
canned lentils rinsed and drained or 250 dried lentils, boiled (see Tip)250 g
-
haricot beans, canned rinsed and drained250 g
-
water600 g
-
tomato purée (concentrated)20 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
croutons (opcjonalnie)
-
balsamic vinegar (opcjonalnie) for seasoning
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
241.8 kcal /
1011.5 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
29.7 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
364 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Ginger fluff
50 Min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Rose Harissa
20 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min