Urządzenia i Akcesoria
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting270 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fresh basil leaves10
-
unsalted butter diced, cold, plus extra for greasing155 g
-
fine sea salt to taste1 ¾ - 2 tsp
-
water cold70 g
-
onions halved vertically or cut in wedges that fit in feeder300 g
-
plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)240 g
-
olive oil30 g
-
light brown sugar1 tsp
-
ground black pepper to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
garlic cloves2
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ricotta cheese200 g
-
double cream200 g
-
medium eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693 mg
Białko
13 g
Kalorie
2170 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Argentinian Chicken Empanadas
3 godz. 40 min