
Urządzenia i Akcesoria
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting270 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fresh basil leaves10
-
unsalted butter diced, cold, plus extra for greasing155 g
-
fine sea salt to taste1 ¾ - 2 tsp
-
water cold70 g
-
onions halved vertically or cut in wedges that fit in feeder300 g
-
plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)240 g
-
olive oil30 g
-
light brown sugar1 tsp
-
ground black pepper to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
garlic cloves2
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ricotta cheese200 g
-
double cream200 g
-
medium eggs2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
519 kcal /
2170 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
693 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 godz. 15 min
Onion Pie
2 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min