Urządzenia i Akcesoria
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting270 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fresh basil leaves10
-
unsalted butter diced, cold, plus extra for greasing155 g
-
fine sea salt to taste1 ¾ - 2 tsp
-
water cold70 g
-
onions halved vertically or cut in wedges that fit in feeder300 g
-
plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)240 g
-
olive oil30 g
-
light brown sugar1 tsp
-
ground black pepper to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
garlic cloves2
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ricotta cheese200 g
-
double cream200 g
-
medium eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693 mg
Białko
13 g
Kalorie
2170 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Honey Mustard Salmon en Papillote
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Endless Variations Bread
45 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Grated Potato Pancakes
35 min
Apple Buckle Cake (TM5)
2 godz.
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min