Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g waxy potato, peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube
- 15 g extra virgin olive oil
- 150 g diced bacon (see Variation)
- 60 g clarified butter, unsalted
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2236.3 kJ / 534.5 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 49.1 g
- Tłuszcz
- 33.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 735.6 mg
Alternatywne przepisy
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Brazilian Cheese Puffs
20min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20 min
Strawberry and meringue semifreddo
12sa 15 dk
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Poached eggs using blade cover
30min