Urządzenia i Akcesoria
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
waxy potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube1100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
diced bacon (see Variation)150 g
-
clarified butter unsalted60 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
735.6 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2236.3 kJ /
534.5 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
49.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy miso mushroom udon
45 min
Confit garlic
15 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Beef stock paste
3 godz.
Lemon curd
20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 godz.
Tomato passata
1 godz. 40 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min