Urządzenia i Akcesoria
Thai Massaman Curry Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 jar
Składniki
-
black peppercorns¼ tbsp
-
cumin seeds¼ tbsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cardamom pods4
-
cloves4
-
cinnamon stick (5 cm length), cut into 31
-
dried chillies deseeded6
-
water50 g
-
garlic cloves50 g
-
shallots60 g
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)15 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
cooking oil80 g
-
rock salt10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
4030 mg
Białko
20 g
Kalorie
4883 kJ /
1167 kcal
Tłuszcz
90 g
Błonnik
29 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai red curry paste
15 Min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Thai green curry paste
10 Min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Koththu roti
1 Std. 5 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.