Wersje kompatybilne
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sriracha® and sesame mayonnaise
- 30 g sesame oil
- 175 g vegetable oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp Dijon mustard
- 30 g Sriracha® sauce
- 20 g white vinegar
- 1 pinch sea salt
Prawn toasts
- 30 g panko breadcrumbs
- 20 g black sesame seeds
- 20 g white sesame seeds
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- 1 garlic clove
- 1 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- 250 g raw king prawns, peeled and deveined
- 1 egg white
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp sesame oil
- ½ tsp soy sauce
- 5 slices white bread (thick slices)
- 1 egg
- oil, for deep frying (enough for 10-12 cm deep - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1304.7 kJ / 310.7 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 314.5 mg
Alternatywne przepisy
Korean fried chicken
4 Std.
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Pork and prawn dumplings
55 min
Korean marinade
40min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Char siew sauce
10min
Prawn wontons
2 Std.
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Teriyaki sauce
25min