Urządzenia i Akcesoria
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1000 g
Składniki
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
16963.5 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
3974.9 kJ /
950 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
229.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French onion dip
45 min
Espresso martini
5 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Pears in orange syrup
45 min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Mango daiquiri
5 min