Burger pickles (Thermomix® Cutter)

Burger pickles (Thermomix® Cutter)

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1000 g

Składniki

  • baby Lebanese cucumbers washed
    650 g
  • iced water to cover and soak
  • garlic cloves
    2
  • yellow mustard seeds
    1 tsp
  • black peppercorns
    1 tsp
  • dried bay leaves
    2
  • dried dill
    1 tsp
  • fresh dill
    4 sprigs
  • sea salt
    3 tbsp
  • water
    150 g
  • sugar
    200 g
  • white vinegar
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1000 g

Sód 16963.5 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 3974.9 kJ / 950 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 229.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...