Urządzenia i Akcesoria
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1000 g
Składniki
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
16963.5 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
3974.9 kJ /
950 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
229.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Sabrina's honey bush bars
40 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min