Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
7 oz
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
carrots, julienned (2 in. x ¼ in.)7 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 7 oz
Sód
120 mg
Białko
2 g
Kalorie
835 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Mash
25 min
Shredded Lettuce
10 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 min
Steamed Chicken Breasts
30 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min