Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044 mg
Białko
34 g
Kalorie
2352 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Bruschetta
3 godz.
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 godz. 25 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Curried Butternut Cream Soup
35 min
Houmous
13 godz. 30 min
Smoked Salmon Pâté
5 min