
Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
562 kcal /
2352 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
1044 mg