Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044 mg
Białko
34 g
Kalorie
2352 kJ /
562 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marmalade Margarita
5 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Crab Briks
35 min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 godz.
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 min
Margarita
10 min
Mushroom Risotto
30 min