
Urządzenia i Akcesoria
Mexican Quinoa Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
quinoa180 g
-
olive oil45 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water700 g
-
red pepper diced (1 cm) (approx. 100 g)1
-
orange pepper diced (1 cm) (approx. 100 g)1
-
tinned black beans (drained weight)420 g
-
tinned sweetcorn (drained weight)200 g
-
spring onions sliced (2 mm)4
-
avocado diced (1 cm)½
-
cider vinegar30 g
-
honey20 g
-
lime juice30 g
-
fresh coriander leaves only, plus 6 sprigs for garnishing10 g
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
English mustard½ tsp
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
374 kcal /
1571 kJ
Białko
13.8 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Asian Chopped Salad
20 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Colourful Quinoa Salad
40 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min