Zucchini-Ricotta-Frittata
TM6 TM5

Zucchini-Ricotta-Frittata

3.8 (18 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 230 g Zucchini, in Stücken
  • 35 g Zwiebel, halbiert
  • 30 g Öl
  • 180 g Ricotta
  • 3 Eier
  • ½ - ¾ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
  • 500 g Wasser
  • 1 EL Butter
  • Meersalz, grob, zum Würzen
  • Petersilie, gehackt, zum Garnieren

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2362 kJ / 565 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
46 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Błonnik
1.6 g
Sód
1269 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy