Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g wortelen, heel, geschild, 1-3 afhankelijk van de grootte
- 25 g sjalotten, doormidden gesneden
- 5 g verse peterselie
- 40 g zonnebloemolie
- 25 g azijn
- 20 g citroensap
- 10 g mosterd
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 317 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Komkommersalade met dille
10 Min
Minuut koolsla
10 Min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Ratatouille galette
1h 30min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Aardbeiendaiquiri
10 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Viscurry
35 Min