Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g wortelen, heel, geschild, 1-3 afhankelijk van de grootte
- 25 g sjalotten, doormidden gesneden
- 5 g verse peterselie
- 40 g zonnebloemolie
- 25 g azijn
- 20 g citroensap
- 10 g mosterd
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 317 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Ninguna valoración
Rode kool met appel
1h 10min
Koninginnenhapje
55 min
Komkommersalade met dille
10min
Minuut koolsla
10min
Aardappelgratin
Ninguna valoración
Boeddha bowl met kip
1h
Koken van parelspeltgraan
Ninguna valoración
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Garnituur van courgette
30min
Koolsla
10min
Kabeljauw in tomatensaus
30min