Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g venkel, in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter
- 200 g prei, alleen het witte gedeelte, in zijn geheel
- 30 g olijfolie
- ½ - ¾ tl zout, plus 1 snufje voor het glazuur
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el verse tijmblaadjes
- 100 g verse geitenkaas
- 1 ei
- 100 g ricotta
- 375 g bladerdeeg, een rechthoekig vel
- 1 eierdooier
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 612 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 godz. 30 min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Taart met peer en brie
1h 10 min
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Broccoli-ham omelet
35 min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
No ratings
Gegrilde octopus met aardappelen
2 godz. 45 min
Portugees crème brûlée
25 min
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Flan van asperges met zeetong
No ratings