Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g venkel, in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter
- 200 g prei, alleen het witte gedeelte, in zijn geheel
- 30 g olijfolie
- ½ - ¾ tl zout, plus 1 snufje voor het glazuur
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el verse tijmblaadjes
- 100 g verse geitenkaas
- 1 ei
- 100 g ricotta
- 375 g bladerdeeg, een rechthoekig vel
- 1 eierdooier
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 612 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Charoset
15min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Brak ocen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Ingelegde champignons
Brak ocen
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1hod.
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.